HINNASTO JA PALVELUT


* HINNAT OVAT VUOROKAUSIHINTOJA * (hoitovuorokausi = 24h)

Koira 45 €. Toinen koira 1/2 hintaan. Kolmas ja sitä useampi koira 18 €.

Koira ja kissa samassa huoneessa 57 €.

Kissa 31 €. Toinen kissa 1/2 hintaan.

Ei sisällä hiekkaa eikä hiekkalaatikkoa, mielellään oma mukaan. Hoitolasta ostettuna koko hoitoajalle hinta 10 €.

Edellä mainittu hinnoittelu saman perheen lemmikeille jotka majoittuvat samaan huoneeseen. Jos saman perheen lemmikit alkavat tappelemaan, niin tappelupukarit siirretään eri huoneisiin ja siitä peritään normaali maksu.

HUOM! Hoitohinnat eivät sisällä ruokaa, parasta ottaa mukaan lemmikin oma tuttu ruoka, ettei vatsa mene hoitoaikana sekaisin. Voimme myös sopia toisin.

MITÄ HOITOMAKSUUN SISÄLTYY

Lemmikin hoito sovitulla tavalla, koirien kanssa päivittäiset tassuttelut metsäpoluilla, turkin siistinä pitäminen, mahdolliset punkkien poistot ja lääkkeiden antamiset (ei pistettäviä).

HOITOVARAUKSEN / HOITOKYSELYN TEKEMINEN

Puhelin (ei videopuheluita) sähköposti, WhatsApp, messenger tai tekstiviesti.

Alla olevat tiedot tarvitsemme tässä vaiheessa:

Mainitse mikä lemmikki on kyseessä ja minkä rotuinen. Jos ei ole rotukoira, niin mainitse koiran koko (korkeus ja paino) ja mitä rotuja koirassa mahdollisesti on.

- Lemmikin nimi. Asiakasrekisteri on hoitolassa lemmikkien nimillä.

- Jos lemmikki on ollut aikaisemmin meillä hoidossa, niin kerro se, vakiasiakkaat ovat etusijalla.

- Hoitojakson tarkat päivämäärät.

- Jos eläin on rescuetuonti, niin minun tulee tietää se.

- Jos eläimellä on lääkitys tai sitä on hiljattain operoitu (jokin leikkaus)

HUOM! Keskenjäänyt varaus ei ole sitova, hoitolan ehdottama tuonti- ja noutokellonaika on myös vahvistettava, jotta tiedämme milloin huone vapautuu seuraavalle. Varaus on molemmin puolin sitova vasta kun olette saaneet hoitolalta varausvahvistuksen.

MITÄ TARVII MUKAAN HOITOON?

Rokotustodistus. Oma tuttu ruoka. Hoitolassa on jääkaappi ja pakastin, joten omat kotiruoat voi ottaa mukaan. Oma tutuntuoksuinen peti tai peitto, sekä ajankuluksi voi ottaa muutaman lelun ja turvallisia puruluita. Omat tavarat on hyvä nimikoida. Lemmikin omat tavarat on asiakkaan vastuulla, mikäli lemmikki ne hoitoaikana rikkoisi. Kissoille mielellään mukaan oma vessa ja hiekka. Hoitolasta ostettuna hiekka+vessalaatikko 10 € koko hoitojaksolle. Hygieniasyistä käytämme kertakäyttöisiä hiekkalaatikkoja.

RAJOITUKSIA ELÄIMEN HOITOON TULEMISELLE

Hoitoon ei voi tuoda eläintä, joka tarvitsee erityistä hoitoa ja silmälläpitoa. Esim. Kauluri päässä, juuri leikkauksessa ollut yms. Katson tällaisen olevan toipilashoitoa, jollaista hoitolassa ei ole tarjolla.

Juoksuaikaisen nartun tuominen hoitolaan ei ole toivottavaa, ainakaan tärppipäivien aikaan. Ilmoitathan jos koirallasi on juoksuaika. Mikäli juoksu alkaa hoitoaikana, niin hoitoa ei tarvitse kuitenkaan keskeyttää.

Pahasta eroahdistuksesta kärsivää koiraa en voi ottaa hoitoon. Mikäli koira hoitoaikana eroahdistuisi niin, että se pyrkisi rikkomaan huonettansa ja puremaan kaltereita siten, että se on itse vaarassa vahingoittua, niin silloin keskeytän hoidon. Siltä varalta on koiranomistajan nimettävä varahenkilö, joka pystyy hakemaan koiran pois ja huolehtimaan siitä loppuhoitojakson. Ihmiselle vihaista eläintä ei voi myöskään tuoda hoitoon.

PERUUTUSEHDOT

7 vrk ja sitä lähempänä varatun hoitojakson alkua veloitetaan 1/3 varatun hoitojakson hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jätetty hoitovaraus veloitetaan kokonaisuudessaan. Jos lemmikki haetaan ennen sovitun hoitoajan päättymistä hoitomaksua ei palauteta. Jos hoitola keskeyttää hoidon, niin silloin hoitamatta jääneiden päivien maksu palautetaan.

ROKOTUKSET JA MADOTUKSET

Koirat ja kissat tulee olla rokotettuja rokotteen valmisteen voimassaolon mukaisesti, sekä niiden tulee olla myös madotettuja. Hoidathan madotukset ja mahdolliset loishäädöt hyvissä ajoissa ennen hoitoon tuomista.

Hoitolassa ei laiteta punkkiliuoksia/tabletteja, silloin se on liian myöhään annettu ja niistä voi myös tulla pahojakin jälkioireita.

MUUTA TÄRKEÄÄ

Noudathan sovittuja kellonaikoja ja ilmoitat ajoissa muutoksista, jotta jokainen sisääntulija/kotiinlähtijä saa rauhallisen hetken tulla ja mennä. Pidäthän koirasi kytkettynä hoitolan pihassa.

MAKSUTAPA

Käteinen, yleisimmät pankki- sekä luottokortit, tai etukäteen maksu hoitolan tilille. Tilille maksuissa annan varauksen yhteydessä hoitolan tilinumeron, summan ja viitenumeron.

Jokaisesta lemmikistä tehdään hoitosopimus eläintä tuotaessa ja hoitomaksu suoritetaan viimeistään silloin.

LEMMIKIN TUONTI JA NOUTO

Hoitovarauksen yhteydessä sovimme tarkat tuonti- ja noutoajat aukioloaikojen puitteissa, tämä on tärkeää, ettei tule muita samaan aikaan. Voin olla myös lenkillä tai kaupassa, jolloin en ole paikalla. Turvallisuussyistä hoitolan piha on aidattu ja portti suljettu aikoina jolloin ei ole sovittuna asiakkaita.

AUKIOLOAJAT

Arkisin: 9:00-18:00

Lauantaisin: 9:00-16:00

Sunnuntaisin: 11:00-18:00

Muina aikoina vain poikkeustapauksessa.