HINNASTO JA PALVELUT

* HINNAT OVAT VUOROKAUSIHINTOJA * (hoitovuorokausi=24 h)


Koira 40 €. Toinen koira 1/2 hintaan. Kolmas ja sitä useampi koira 14 €.

Koiran pelkkä päivähoito 35 €. Toinen koira 1/2 hintaan. Kolmas koira 14 €.

Koira ja kissa samassa huoneessa: 52 €.

Kissa 26 €. Toinen kissa 1/2 hintaan.

Edellä mainittu hinnoittelu on saman perheen lemmikeille, jotka majoittuvat samaan huoneeseen. Jos saman perheen lemmikit alkavat tappelemaan, niin tappelupukarit siirretään eri huoneisiin ja siitä peritään normaali maksu.

HUOM! Hoitohinnat eivät sisällä ruokaa. Parasta ottaa mukaan lemmikin oma ruoka, ettei vatsa mene hoitoaikana sekaisin. Voimme myös sopia toisin.


ALENNUKSET

Hoitoaika 14 vrk ja sen yli -10 % koko hoitoajalta, paitsi sesonkiaikoina ei alennuksia. Sesonkiajat: hiihtoloma (vko 9), pääsiäinen 14-18.4 kesäaika 1.6-15.8, syysloma (vko 42) joulunaika 20.12-6.1.

Päivähoidossa oleville joka 10 kerta ilmainen (etu voimassa 12 kk)

Isommille eläinmäärille hinta sovitaan tapauskohtaisesti, samoin yli 3:n viikon hoitojaksot.

MITÄ HOITOMAKSUUN SISÄLTYY?

Lemmikin hoito sovitulla tavalla, koirien kanssa päivittäiset tassuttelut metsäpoluilla, turkin siistinä pitäminen, mahdolliset punkkien poistot ja lääkkeiden antamiset (ei pistettäviä).HOITOVARAUKSEN / HOITOKYSELYN TEKEMINEN

- Puhelin, ei videopuheluita! sähköposti, WhatsApp, messenger tai tekstiviesti.

Alla olevat tiedot tarvitsen tässä vaiheessa:

- Mainitse mikä lemmikki on kyseessä ja minkä rotuinen. Jos ei ole rotukoira, niin mainitse koiran koko (korkeus) ja mitä rotuja koirassa mahdollisesti on.

- Lemmikin nimi. Asiakasrekisteri on hoitolassa lemmikkien nimillä.

- Jos lemmikki on ollut meillä aikaisemmin hoidossa, niin mainitse se, vakiasiakkaat ovat etusijalla.

- Hoitojakson tarkat päivämäärät. Varausta tehdessä on tuonnin ja noudon kellonaika ilmoitettava.

- Jos eläin on rescuetuonti, niin minun tulee tietää se.

- Jos eläimellä on lääkitys tai sitä on hiljattain operoitu (jokin leikkaus)

HUOM! Keskenjäänyt varaus ei ole sitova. Hoitolan ehdottama tuonti- ja noutokellonaika on myös vahvistettava, jotta tiedämme milloin huone vapautuu seuraavalle. Varaus on molemmin puolin sitova vasta kun olette saaneet hoitolalta varausvahvistuksen.


MITÄ TARVII MUKAAN HOITOON?

Rokotustodistus. Oma tuttu ruoka. Hoitolassa on jääkaappi ja pakastin, joten omat kotiruoat voi ottaa mukaan. Oma tutuntuoksuinen peti tai peitto, sekä ajankuluksi voi ottaa muutaman lelun ja turvallisia puruluita. Omat tavarat on hyvä nimikoida. Lemmikin omat tavarat on asiakkaan vastuulla, mikäli lemmikki ne hoitoaikana rikkoisi.

Kissoille mukaan oma vessa ja hiekka. Hoitolasta ostettuna hiekka+vessalaatikko 8 € koko hoitojaksolle. Hygieniasyistä käytämme kertakäyttöisiä hiekkalaatikkoja.


PERUUTUSEHDOT

7 vrk ja sitä lähempänä varatun hoitojakson alkua veloitetaan 1/3 varatun hoitojakson hinnasta. Kokonaan peruuttamatta jätetty hoitovaraus veloitetaan kokonaisuudessaan.

Jos lemmikki haetaan ennen sovitun hoitoajan päättymistä hoitomaksua ei palauteta.

ROKOTUKSET JA MADOTUKSET

Koirat ja kissat tulee olla rokotettuja rokotteen valmisteen voimassaolon mukaisesti, sekä niiden tulee olla myös madotettuja. Hoidathan madotukset ja mahdolliset loishäädöt hyvissä ajoissa ennen hoitoon tuomista. Hoitolassa ei laiteta punkkiliuoksia tai anneta tabletteja, silloin se on liian myöhään annettu ja niistä voi myös tulla pahojakin jälkioireita. Toivottavaa olisi myös koirilla rokotussuoja kennelyskää vastaan.


KULJETUSHINNAT

Tarvittaessa myös kuljetan lemmikkisi (max 40 km:n säteellä hoitolasta)

10-20 km, 30 € / suunta, eli haku tai palautus. (Haku sekä palautus on 2 suuntaa = 60 €)

20-30 km, 35 € / suunta

30-40 km, 45 € / suunta

Muu kuljetus, esim. vienti eläinlääkäriin, sovitaan erikseen.

MUUTA TÄRKEÄÄ


Noudatathan sovittuja kellonaikoja ja ilmoitat ajoissa muutoksista, jotta jokainen sisääntulija/kotiinlähtijä saa rauhallisen hetken tulla ja mennä.

Pidäthän koirasi kytkettynä hoitolan pihassa, jotta minun omilla kotieläimillä on turvallista olla kotipihallaan.

Juoksuaikaisen nartun tuominen hoitolaan ei ole toivottavaa, ainakaan tärppipäivien aikaan. Ilmoitathan jos koirallasi on juoksuaika. Mikäli juoksu alkaa hoitoaikana, niin hoitoa ei tarvitse kuitenkaan keskeyttää.

Pahasta eroahdistuksesta kärsivää koiraa en voi ottaa hoitoon. Mikäli koira hoitoaikana eroahdistuisi niin, että se pyrkisi rikkomaan huonettansa ja puremaan kaltereita siten että se on itse vaarassa vahingoittua, niin silloin keskeytän hoidon. Siltä varalta on koiranomistajan nimettävä varahenkilö, joka pystyy hakemaan koiran pois ja huolehtimaan siitä loppuhoitojakson. Toipilashoitoa tarvitsevaa eläintä en voi ottaa hoitoon, enkä myöskään ota hoitoon ihmiselle vihaista eläintä.


MAKSUTAPA

Käteinen, yleisimmät pankki- sekä luottokortit, tai etukäteen maksu hoitolan tilille FI7047270010113342

Jokaisesta lemmikistä tehdään hoitosopimus eläintä tuotaessa ja hoitomaksu suoritetaan viimeistään silloin.

LEMMIKIN TUONTI JA NOUTO


Hoitovarauksen yhteydessä sovimme tarkat tuonti- ja noutoajat aukioloaikojen puitteissa, tämä on tärkeää, ettei tule muita samaan aikaan. Voin olla myös lenkillä tai kaupassa, jolloin en ole paikalla. Hoitolan pihaan ei ole pääsyä silloin kun ei ole sovittuna asiakkaita, piha on turvallisuuden takaamiseksi portilla suljettu. Tutustumiskäynnit sovitaan myös etukäteen, pyrin järjestämään ne rauhalliseen hetkeen, pääosin arkipäivisin, jolloin hoitolassa on vähemmän lomalaisia.

AUKIOLOAJAT

Arkisin 9:00-19:00

Lauantaina 9:00-16:00

Sunnuntaina 11:00-19:00

Muina aikoina vain poikkeustapauksessa.