Nimeni on Eija Johansson. Syksyllä 2015 toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja perustin ensisijaisesti pienille koirille tarkoitetun Tassumetsän Koirahoitolan. Hoitotilat sopii myös kissoille, kaneille ja marsuille, joita myös mielellämme hoidamme.

Täällä Tassumetsässä asustaa lisäkseni norfolkinterrierit Martta ja Sohvi, jackrussellinterrieri Paapu, sekä maatiaiskissa Nasu.

Tassumetsän pienessä ja kodikkaassa hoitolassa lemmikkiäsi hoidetaan kuin olisivat omiamme. Hoitolarakennus sijaitsee heti kotimme vieressä ja on suunniteltu mahdollisimman kodikkaaksi. Jokaisella lemmikillä on oma huone, saman perheen lemmikit voidaan majoittaa samaan huoneeseen. Koirille on kuusi erikokoista huonetta, joista neljästä huoneesta on mahdollista kulkea luukusta omaan yksityiseen ulkotarhaan. Yöksi luukut suljetaan, jotta yöaika olisi mahdollisimman rauhallista.


Kissoille on myös kolme viihtyisää ikkunallista huonetta. Kaneille ja marsuille on myös niiden tarkoitukseen sopiva valmiiksi sisustettu oma turvallinen tila, kooltaan n. 120x120 cm. Huoneen saa halutessaan sisustaa myös omilla tavaroilla. Muille pienemmille jyrsijöille on otettava oma häkki mukaan. Hoitolassa on ilmastointi, sekä kameravalvonta.
Tavoitteemme on, että lemmikkisi viihtyy luonamme ja saa sopivassa suhteessa liikuntaa, lepoa ja rapsutuksia. Jokainen eläin on erilainen, toiset viihtyy paremmin ulkona telmien, toiset taas sisällä loikoillen. Pyrimme täyttämään nämä erilaisten persoonien toiveet, emme halua että kenelläkään on meillä hoitoaikana kurjaa.

Voitte tulla lemmikkisi kanssa meille nuuhkimaan paikkaa etukäteen sitoutumatta mihinkään, siten varmistamme, että hoitopaikka on juuri sinun lemmikillesi sopiva ja voitte viettää lomanne murehtimatta. Ilmoitathan kuitenkin tulostasi etukäteen, ettei Tassumetsän lomalaiset turhaan pelästy vierasta porukkaa lomakodissaan.


Tassumetsän väki toivottaa lemmikkisi tervetulleeksi vieraaksemme!