Nimeni on Eija Johansson. Syksyllä 2015 toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja perustin Tassumetsän Koirahoitolan. Koirien kanssa olen harrastanut monenmoista jo 40 vuotta, ja olenkin monelle koiraharrastajalle tuttu ihminen.

Täällä Tassumetsässä asustaa lisäkseni norfolkinterrierit Martta ja Sohvi, jackrussellinterrieri Paapu, sekä maatiaiskissa Nasu. Tassumetsän Koirahoitola on pieni ja kodikas hoitola Mustasaaren Singsbyssä, n. 10 km Vaasan torilta. Hoitola sijaitsee niittyjen keskellä, rauhallisen metsän ympäröimänä. Päivittäiseen hoitoon meillä kuuluu tassuttelut rauhallisilla metsäpoluilla ja peltoteillä joissa ei ole autoliikennettä.

Hoitolarakennus sijaitsee heti päätalon vieressä ja on suunniteltu mahdollisimman kodikkaaksi. Koirille on kuusi erikokoista huonetta, joista neljästä huoneesta koirat pääsevät luukusta kulkemaan omaan yksityiseen ulkotarhaan nauttimaan ulkoilmasta. Yöksi luukut suljetaan, jotta yöaika olisi mahdollisimman rauhallista. Hoitolassa on ilmastointi sekä kameravalvonta.
Lisäksi pihalla on kolme reilunkokoista ulkoaitausta, joissa on koppi ja pieni terassi loikoiluun. Kaikki eivät halua tai uskalla luukusta kulkea, mutta haluavat silti nautiskella ulkonakin.


Kissoille on myös kolme viihtyisää ikkunallista huonetta. Kaneille ja marsuille on myös niiden tarkoitukseen valmiiksi sisustettu oma turvallinen tila, kooltaan n. 120x120 cm. Huoneen saa halutessaan sisustaa myös omilla tavaroilla.

2018 valmistui viereen isommille koirille suunnattu hoitola, sitä hoitaa tyttäreni Elli, Ellin Eläinhoitola nimellä.

Hoitolan pienen koon myötä saamme pidettyä hoitolan hiljaisena. Koirat eivät turhaan hauku, kun siihen pystytään heti puuttumaan ja näin ollen kaikkien viihtyvyys paranee ilman turhaa mekkalaa.

Tavoitteemme on, että lemmikkisi viihtyy luonamme ja saa sopivassa suhteessa liikuntaa, lepoa ja rapsutuksia. Jokainen koira on erilainen, toiset viihtyy paremmin ulkona telmien, toiset taas sisällä loikoillen. Pyrimme täyttämään nämä erilaisten persoonien toiveet ja emme halua, että kenelläkään on meillä hoitoaikana kurjaa. Jokainen lomalainen hoidetaan meillä täydellä sydämellä. Hoitolalla on vastuuvakuutus siltä varalta, jos kaikesta huolenpidosta huolimatta joku haaveri sattuisi.

Voitte tulla lemmikkisi kanssa meille nuuhkimaan paikkaa etukäteen sitoutumatta mihinkään, siten varmistamme, että hoitopaikka on juuri sinun lemmikillesi sopiva ja voitte viettää lomanne murehtimatta. Ilmoitathan kuitenkin tulostasi etukäteen, ettei Tassumetsän lomalaiset turhaan pelästy vierasta porukkaa lomakodissaan.


Tassumetsän ja Ellin Eläinhoitolan väki toivottaa lemmikkisi tervetulleeksi vieraaksemme!