Hei!

Olen Eija Johansson. Koulutukseltani olen eläintenhoitaja.
Koirien kanssa olen harrastanut kaikenlaista jo yli 40 vuotta ja olenkin monelle vaasalaiselle tuttu ihminen. Nykyään koiranäyttelyt ovat ainoa harrastukseni. Täällä Tassumetsässä asustaa lisäkseni norfolkinterrierit Martta, Lyyti, ja Saimi, sekä maatiaiskissa Nasu.

Tassumetsän pienessä ja kodikkaassa hoitolassa lemmikkisi hoidetaan täydellä sydämellä, jokaisen persoona huomioon ottaen. Hoitolarakennus sijaitsee heti kotimme vieressä, kaikki tilat on suunniteltu jokaista karvaista lomavierastani parasta ajatellen. Jokaisella lemmikillä on oma huone, saman perheen lemmikit voidaan majoittaa samaan huoneeseen. Koirille on kuusi erikokoista huonetta, joista neljästä huoneesta on mahdollista kulkea luukusta omaan yksityiseen ulkotarhaan. Yöksi luukut suljetaan, jotta yöaika olisi rauhallista ja turvallista.

Kissoille on neljä viihtyisää ikkunallista huonetta.
Hoitolassa on ilmastointi, sekä kameravalvonta.

Tavoitteeni on, että lemmikkisi viihtyy luonani ja saa sopivassa suhteessa liikuntaa, lepoa ja rapsutuksia. Jokainen eläin on erilainen, toiset viihtyy paremmin ulkona telmien, toiset taas sisällä loikoillen. Pyrin täyttämään nämä erilaisten persoonien toiveet, ettei kenelläkään olisi meillä hoitoaikana kurjaa.

Voitte tulla lemmikkisi kanssa meille nuuhkimaan paikkaa etukäteen sitoutumatta mihinkään. Siten varmistamme että hoitopaikka on juuri sinun lemmikillesi sopiva ja voitte viettää lomanne murehtimatta. Ilmoitathan kuitenkin tulostasi etukäteen, ettei Tassumetsän lomalaiset turhaan pelästy vierasta porukkaa lomakodissaan.

Toimimme samassa pihapiirissä olevan Ellin Eläinhoitolan kanssa tiiviisti yhteistyössä, meillä on samat hoitotavat ja hinnat. Tunnemme myös toistemme koira-asiakkaat, joten tarpeen vaatiessa meidän on myös helppo tuurata toisiamme.

Tassumetsän väki toivottaa lemmikkisi tervetulleeksi vieraaksemme!